Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η κοιλάδα του Σπερχειού

Την κήρυξη της κοιλάδας του Σπερχειού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας «προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υπάρχουσα δυσμενής κατάσταση λόγω πλημμυρικών και κατολισθητικών φαινομένων» αποφάσισε χθες το απόγευμα ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Σεραφείμ Τσόκας.


Με δήλωση του ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Σεραφείμ Τσόκα και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη για τη διαβίβαση του αιτήματος του Δήμου, και τη σύμφωνη γνώμη του, για την κήρυξη της κοιλάδας του Σπερχειού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Επίσης ο κ. Σταυρογιάννης τόνισε: «Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας και είμαστε βέβαιοι ότι μέσω της κήρυξης της κοιλάδας του Σπερχειού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορούν να επουλωθούν κάποια από τα τραύματα της καταστροφικής πλημμύρας σε αγρότες, επιχειρηματίες αλλά και δημότες της περιοχής». Επίσης

 

 

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness