Στο Ελληνικό Κτηματολόγιο ο Δήμαρχος Αγράφων !
Επίσκεψη στο Ελληνικό Κτηματολόγιο , πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής . Συναντήθηκε με την Γενική Διευθύντρια και συζήτησαν ζητήματα που αφορούν την εφαρμογή του Κτηματολογίου, στο δήμο Αγράφων.
Ο κ. Μπαμπαλής ανέλυσε στην κ. Κλωνάρη τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της ορεινότητας, της μορφολογίας και των καιρικών συνθηκών, καθώς και το γεγονός, ότι πολλοί ιδιοκτήτες ζουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να ανταποκριθούν μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δηλαδή ως 18-3-2019.
Ο Δήμαρχος Αγράφων και η Διευθύντρια του Ελληνικού Κτηματολογίου συμφώνησαν ότι, εφόσον χρειαστεί να δοθεί παράταση, θα δοθεί έως και 3 μήνες επιπλέον, αλλά θα εξαντληθεί και κάθε άλλη δυνατότητα που υπάρχει και γενικότερα, θα έχουμε την βοήθεια και τις διευκολύνσεις που θα χρειαστούν.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

