Στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για 2η θητεία ο Κωνσταντίνος Τσαμαδιάς
@ Ο συμπολίτης μας Ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Τσαμαδιάς επανεξελέγη στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Οι εκλέκτορες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επανεξέλεξαν τον κ. Τσαμαδιά ως Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος (11μελές Συμβούλιο με 6 εσωτερικά και 5 εξωτερικά μέλη).
''Έχω συνείδηση του χρέους μου έναντι της Χώρας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και γενικά της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, καθώς και της Κεντρικής Ελλάδας'' δηλώνει ο κ. Τσαμαδιάς.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε οτι οι εκλέκτορες του Πανεπιστημίου εμπιστεύονται για δεύτερη συνεχόμενη θητεία τον Λαμιώτη Ακαδημαϊκό. Από τα έξι εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης θα προκύψει ο νέος πρύτανης του ιδρύματος.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

