Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συνάντηση Γ. Συκιώτη με τη Βουλευτή ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου

Τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννη Συκιώτη, επισκέφθηκε η Βουλευτής Β’ Πειραιώς του ΚΚΕ, κ. Διαμάντω Μανωλάκου, συνοδευόμενη από τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο, τον Τοπικό Σύμβουλο, κ. Βασίλειο Κωνσταντίνου, και το στέλεχος του κόμματος, κ. Δημήτριο Αλεξόπουλο.
Η κα Μανωλάκου στάθηκε σε ζητήματα που αφορούν τον Δήμο, όπως η ενημέρωση για την τροπολογία του ΚΚΕ που αφορά την μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων και στον Δήμο Καμένων Βούρλων, τις διακοπές νερού στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων και την υδροδότηση του Αγίου Χαράλαμπου.
Ο κ. Συκιώτης δήλωσε πως είναι στο πλευρό των εργαζομένων, ανέφερε πως θα δρομολογηθεί η απευθείας σύνδεση για την υδροδότηση του Κ.Υ. και εξήγησε ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού για την υδροδότηση στον Άγιο Χαράλαμπο, ένα έργο που θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους.
Συζητήθηκαν ακόμη τα ιαματικά λουτρά και η αξιοποίησή τους με το καθεστώς που τα διέπει, η εκμετάλλευση της γεωθερμίας και τα αδέσποτα. Η Βουλευτής άκουσε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, όπως η έλλειψη ρευστότητας και η υποστελέχωση και δήλωσε αρωγός για την προβολή τους στο Κοινοβούλιο.

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων