Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Συνελήφθησαν δύο ατομα για υπεξαίρεση και απάτη στην Αράχωβα

 

 

Για υπεξαίρεση και απάτη κατηγορούνται ενας ανδρας και μια γυναίκα  . Και οι δύο συνελήφθησαν, στην Αράχοβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αράχοβας, με τη συνδρομή της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,

 

Ειδικότερα οι δύο κατηγορούμενοι ,φέρεται να  ιδιοποιήθηκαν παράνομα γυναικεία τσάντα, την οποία είχε απολέσει αλλοδαπή στην περιοχή της Αράχοβας και στη συνέχεια πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές, σε διάφορα καταστήματα της περιοχής, χρησιμοποιώντας μία εκ των δύο τραπεζικών καρτών, που βρήκαν στην τσάντα.

 

Η παράνομη πράξη τους, έγινε άμεσα αντιληπτή από την κάτοχο της τραπεζικής κάρτας, η οποία ενημέρωσε τους αστυνομικούςτου Αστυνομικού Σταθμού Αράχοβας.

 

 Στο πλαίσιο άμεσης κινητοποίησης και επιστάμενων αναζητήσεων από τους αστυνομικούς, οι ανωτέρω εντοπίσθηκαν, προσήχθησαν και κατόπιν παραδοχής των πράξεών τους συνελήφθησαν.

 

 Η προαναφερόμενη τσάντα, καθώς και οι δύο  τραπεζικές κάρτες, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην νόμιμη κάτοχό τους, ενώ τα αγορασθέντα εμπορεύματα, αποδόθηκαν στους δράστες, κατόπιν χρηματικής ικανοποίησης της παθούσας.

 

Την προανάκριση διενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Αράχοβας.

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά στη Λιβαδειά

 Συνελήφθη ημεδαπός, το Σάββατο  το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για κατοχή ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία (3) αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.

 

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness