Θανάσης Καρακάντζας : Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια για τις σεισμικές δονήσεις στη Λαμία
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Αντιπεριφέρεια Φθιώτιδας για τους αλλεπάλληλους σεισμούς που εντοπίζονται περιμετρικά της πόλης της Λαμίας.
Σύμφωνα με τον αντιπεριφέρειαρχη Θανάση Καρακάντζα οι σεισμικές ακολουθίες είναι μικρής εντασης και δεν θα πρέπει να προκαλούν πανικό στους κατοίκους . Το φαινόμενο οπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης παρακολουθείται στενά με τους ειδικούς ωστόσο εμφανίστηκε καθησυχαστικός δηλώνοντας πως οι σεισμικές δονήσεις δεν ξεπερνούν τα 3 ρίχτερ , ενω δεν υπάρχουν ενδείξεις για σεισμούς μεγαλύτερης εντασης .
Σε περίπτωση όμως που υπάρξει ανάγκη η περιφέρεια Στερεάς , σημείωσε ο κ. Καρακάντζας , σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων έχουν ήδη σχέδιο και θα το ενεργοποιήσουν για την αντιμετώπιση των οποιων προβλημάτων παρουσιαστούν .