Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θανάσης Ζεκεντές : Ο Δήμος μας, με στοχευμένες παρεμβάσεις, είχε και έχει ως προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή θωράκιση και αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης

 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας τιμάται ενώ ακόμα βρισκόμαστε στη δίνη της πανδημίας. Η ανθρωπότητα έχει δοκιμαστεί σκληρά από τον COVID-19 και ο Δήμος Λοκρών έχει υποστεί βαθύ πλήγμα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η προσπάθεια για έναν κόσμο πιο υγιή αποδεικνύεται ότι πρέπει να είναι συλλογική.Την θέση αυτή εκφράζει ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας που γιορτάζεται σήμερα .
 
''Παγκόσμιος στόχος θα πρέπει να είναι κάθε άνθρωπος να έχει πρόσβαση σε ποιοτικές παροχές υγείας.
Ο Δήμος μας, με στοχευμένες παρεμβάσεις, είχε και έχει ως προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή θωράκιση και αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.
Καλούμαστε όλοι να συνεχίσουμε να είμαστε σε επαγρύπνηση. Η ανάγκη τήρησης των υγειονομικών μέτρων εξακολουθεί να είναι επιτακτική και πλέον αποτελεί ατομική ευθύνη και καθήκον πρωτίστως έναντι των συνανθρώπων μας.
Προσβλέπουμε μέσω της προόδου της επιστημονικής έρευνας και με την αρωγή του προγράμματος εμβολιασμών που είναι σε εξέλιξη σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα.
Χτίζοντας ένα υγιή και ασφαλή κόσμο μπορούμε ευκολότερα να δημιουργήσουμε έναν πιο ευτυχή κόσμο''.

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness