Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τηλεδιάσκεψη Σταικούρα ,ΤΑΙΠΕΔ για τα Ιαματικά των Καμένων Βούρλων

Τηλεδιάσκεψη με θέμα την πορεία αξιοποίησης των ιαματικών πηγών Καμένων Βούρλων. , πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου  Σταϊκούρα, του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Λαμπίρη και αλλων  στελεχών του Ταμείου, του Δημάρχου Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη και των εκπροσώπων του Συλλόγου Επαγγελματιών της Λουτρόπολης

Οι εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ παρουσίασαν αναλυτικά τα  ολοκληρωμένα στάδια ωρίμανσης των δύο περιουσιακών στοιχείων, δηλαδή του «Ακινήτου Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων» και του «Ακινήτου Camping Καμένων Βούρλων - Κονιαβίτης», και έθεσαν τους στόχους για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, για το «Ακίνητο Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων» έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για το Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης (ΕΣΧΑΔΑ), αναγνωρίσθηκε η μια ιαματική πηγή, ολοκληρώθηκε η τακτοποίηση αυθαιρέτων κτισμάτων, ενώ σε συνεχή επικαιροποίηση βρίσκεται η διαδικασία διερεύνησης επενδυτικού ενδιαφέροντος από τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ. Για το «Ακίνητο Camping Καμένων Βούρλων - Κονιαβίτης» ολοκληρώθηκε η μελέτη για το ΕΣΧΑΔΑ, εκπονήθηκε η μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας και ολοκληρώθηκαν οι κοστολογικές μελέτες σχετικά με το ζήτημα του βιολογικού καθαρισμού.

Τέλος, αποφασίστηκε η καθιέρωση προγραμματισμένων συναντήσεων εκπροσώπου του Συλλόγου Επαγγελματιών του Δήμου Καμένων Βούρλων με στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, με στόχο τη διαρκή ενημέρωση των επαγγελματιών της περιοχής για την πορεία αξιοποίησης των δύο περιουσιακών στοιχείων.

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness