Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τουρισμός, Υδατοδρόμιο στον Αγ. Κων/νο και Σιδηροδρομικός Σταθμός Μώλου ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν Συναντήσεις με τους Υφυπουργούς Τουρισμού και Μεταφορών είχαν ο Θέμης Χειμάρας και ο Γιάννης Συκιώτης

Αλλεπάλληλες συναντήσεις στην Αθήνα με την Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Σοφία Ζαχαράκη, και τον Υφυπουργό Μεταφορών, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, είχαν από κοινού ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Θέμης Χειμάρας και ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης.
Αρχικά, με την κ. Ζαχαράκη συμφωνήθηκε η εκπόνηση Στρατηγικού Σχεδίου για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, το οποίο θα υποβληθεί προς έγκριση από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.
Παράλληλα, ζητήθηκε από την Υφυπουργό Τουρισμού η αρωγή της στην αξιοποίηση των ιαματικών πηγών και προς αυτή την κατεύθυνση θα διερευνηθεί το πλαίσιο που διέπει την παροχή ιαματικού νερού προς τις μικρές ξενοδοχειακές μονάδες της Λουτρόπολης. Ακόμη, άμεσα θα προχωρήσει η διαδικασία κατάθεσης φακέλου με τα δικαιολογητικά για τη λήψη σήματος αναφορικά με την ιαματική πηγή Δημαρχείου για την διερεύνηση χρηματοδότησης αξιοποίησής της είτε με ευρωπαϊκούς πόρους, είτε μέσω ΣΔΙΤ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του Λ.Τ. του Σαββάτου 6/8.

    

 

Απόψεις

randomness