Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Βρέθηκε τραυματισμένος σε χαράδρα στη Γκιώνα ο 21χρονος αγνοούμενος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του νεαρού που είχε χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής (25/9) σε δύσβατη περιοχή της Γκιώνας στη Φωκίδα.

Στις 5:30 το απόγευμα της Δευτέρας (26/9) οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία τον εντόπισαν μέσα σε μια χαράδρα τραυματισμένο στο γόνατο, ωστόσο η ζωή του δεν διέτρεχε κίνδυνο.

Η ομάδα της ΕΜΑΚ Λαμίας, περπατούσε στην δύσβατη περιοχή για περισσότερες από δυο ώρες, φωνάζοντας ταυτόχρονα το όνομά του μήπως πάρουν απάντηση.

Τελικά ο νεαρός απάντησε από το βάθος μιας χαράδρας και έτσι κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Η περιοχή που βρέθηκε είναι δύσβατη και απόκρημνη ανάμεσα στο χωριό Λευκαδίτι και στο Λιδορίκι, πολύ μακριά από εκεί που αρχικά υποτίθεται ότι είχε χαθεί ο νεαρός.


 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness