Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αταλάντης

Με επιτυχία οριοθετήθηκε και ελέγχθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ η πυρκαγιά που ξεκίνησε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αταλάντης.
 
Ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις με 15 οχήματα, 2 αεροπλάνα τύπου PZL, 2 υδροφόρες του Δήμου Λοκρών, 1 υδροφόρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εθελοντές με τρακτέρ και βυτία έδωσαν τη μάχη της επιτυχούς κατάσβεσης.
 
Στην κατάσβεση συνδρομή υπήρχε και από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο Δήμαρχος Λοκρών θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέδραμαν για να περιοριστεί η πυρκαγιά σημειώνοντας σε ανάρτησή του: "Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για ελεγχθεί η σημερινή πυρκαγιά και ειδικά στον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νικόλαο Μπάλση, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φθιώτιδας Ανδρέα Μωράτη, τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αταλάντης Άρη Μπεκιάρη που συντόνισαν την κατάσβεση.
 
Επιπλέον συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του Δήμου και τους εθελοντές και φυσικά στους συνεργάτες μου αιρετούς που συμμετείχαν ενεργά στην κατάσβεση όπως ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Μπακανδρίτσος".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φωτογραφίες

    

randomness