Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Esteban Gonzalez Pons

Του Συνεργάτη μας, Φοίβου Ιωσήφ

 

Ισπανός Ευροβουλευτής με βαθιές ρίζες Φιλελληνισμού, από μικρό παιδί. Τον φιλελληνισμό του ξεκίνησε από ψηλά, άρχισε από την Πρωθυπουργική οικογένεια. Και με το δίκιο του.

Όταν βλέπεις έναν νέο να υστερεί πνευματικά νοιώθεις την ανάγκη να τον βοηθήσεις. Γυιός πρωθυπουργού προκάλεσε τον οίκτο του Ισπανού Ευροβουλευτή και τον πήρε υπό την μισθολογική του στέγη στην Ευρωβουλή. Εκεί τοποθετούνται τα παιδιά των αρχηγών των κρατών με νοητικά προβλήματα και κομμουνιστικές τάσεις, ένα έξυπνο παιδί και εφ όσον πιστεύεις στην ελεύθερη καπιταλιστική οικονομία θα το προωθήσεις στο τμήμα πωλήσεων ενός καταστήματος γυναικείων ενδυμάτων ή σε μία επιχείρηση πώλησης ειδών κιγκαλερίας, να δείξει την αξία του. Αλλιώς χώστον σε κάποια Βουλή ή και μεγαλύτερη ευρωπαϊκή Ευρωβουλή για να κρύψεις τις πομπές σου και τις βεβαιώσεις των νευρολόγων ότι το παιδί σου είναι μπίτ για μπίτ. Βρέ με το ματσακόνι να το χτυπάς στο κεφάλι κι αυτό ακόμα να ψελίζει εγώ τέλω μαμάμ.

Αυτά τραβάνε οι αρχηγοί κρατών και αναγκάζονται να διορίσουν τα βλαστάρια τους στο δημόσιο, έστω και με ένα μισθό 10 έως 15 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Με βαριά καρδιά, αλλά τελικά το δέχονται, έτσι επιτάσσει η βαρβαρότητα της ζωής.

Δεν ξέρεις, αύριο-μεθαύριο μπορεί να λαδώσεις την επιτροπή νευρολόγων και να πάρεις κι πιστοποιητικό καταλληλότητας για Πρωθυπουργική θέση, διότι μπορεί το παιδί να μην έκανε για πωλητής προφυλακτικών και βαζελίνης αλλά να είναι κατάλληλος για την αντιμετώπιση εθνικών κρίσεων και αεροπορικών παραβιάσεων. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο, να μην μπλέκουμε τα F16 με την απαράμιλλη στάση του εξήντα εννέα, αυτά τα έχουμε κατανοήσει από την είσοδό μας στο πανεπιστήμιο μέχρι την έξοδό μας από αυτό, όπως περιγράφει το πτυχίο που πήραμε. Και τώρα καμιά δουλειά στο δημόσιο υπάρχει? γιατί τις μπούρδες περί ελεύθερης οικονομίας τις λέμε για τους άλλους, να μην κοροϊδεύουμε και τα δικά μας παιδιά. Εμείς μπορεί να διαδίδουμε τα ψέματα αλλά να μην τα καταναλώνουμε κιόλας. Άλλος ο πωλητής, άλλος ο καταναλωτής.

Το καλλίτερο σύστημα για τους ανθρώπους της εξουσίας και της παραεξουσίας είναι ένα και μοναδικό ¨Κράτος’’ και του θεού η δόξα.

Βλέπετε πως οι Κωστάκηδες των πρωθυπουργικών οικογενειών κάνουν ή για περιφεριάρχες ή για Πρωθυπουργοί, για τίποτα λιγώτερο ή γελιωδέστερο.

Εν πάση περιπτώσει το παιντί διορίστηκε παρά τω κυρίω Ευρωβουλευτή, να αρχίσει μισθολογικά από κάπου χαμηλά και να καταλήξει όσο ψηλότερα γίνεται. Όταν λέμε ψηλά εννοούμε σε κρατική ενδιαίτηση όχι σε τίποτα ιδιωτικές επενδύσεις, αυτές τις έχουμε για τους χαζούς που μας πίστεψαν ότι στηρίζουμε τους ιδιώτες και τις βιομηχανίες (για όνομα του θεού). Μα άμα στηρίξουμε αυτούς θα πετσοκόψουμε τα πόδια μας. Τα περί ελεύθερης οικονομίας απευθύνονται στους αφελείς και στους ηλίθιους. Κρικέλα για τα παιδιά μας και πάλι κρικέλα, όπως ακριβώς το περιώνυμο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Όσοι και να κρατηθούνε από την κρικέλα δεν θα σπάσει αφού την έχουμε αγκιστρώσει με βίδα εκτόνωσης στην παρεγκεφαλίδα των φορολογούμενων (χαλύβδινο ούπατ).

Μα τι καλοί άνθρωποι είναι αυτοί οι φορολογούμενοι, θα έχουν για πάντα συμπαγή την φαιά τους ουσία κι εμείς την βεβαιότητα περί αντοχής της κρικέλας. Έμφορτα Πετρελαιοφόρα καράβια μπορείς να δέσεις και δεν θα σπάσουν ποτέ, άλλωστε τα κράτη δημιουργήθηκαν για τους δικούς μας, όχι για τους ξένους.

Το κομμουνιστικό σύστημα καλύπτει όχι μόνον τους κομμουνιστές αλλά κυρίως τους πτυχιούχους καπιταλιστές.

Το παράδειγμα είναι μπροστά μας αν κοιτάξουμε τον αξιολύπητο Κωστάκη.

Η οικογένεια Πρωθυπουργού και πολλών υπουργών έχει στηρίξει την πολιτική της ευμάρεια στον περίλαμπρο καπιταλιστικό κομμουνισμό, το σύστημα που βοήθησε γενιές και γενιές να κρύψει την πνευματική αλλά και ιδεολογική αναπηρία τους.

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness