Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε: Το στοίχημα για τη νέα Αλλαγή

Γράφει ο Φώτιος Α. Αντωνίου

 

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε: Το στοίχημα για τη νέα Αλλαγή
Το ΠΑΣΟΚ δεν άλλαξε απλά όνομα. Αναγεννήθηκε.
 Καλύτερα θα έλεγα αναγεννιέται καθημερινά με την συμμετοχή των πολιτών, των νέων, των αγροτών, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, των επιστημόνων των αγωνιούντων Ελλήνων. Σε μια δημιουργική νέα συνάντηση των Προοδευτικών Δυνάμεων.
 Αυτή την δυναμική προσέδωσε η μαζική συμμετοχή των 272.000 πολιτών στις διαδικασίες ανάδειξης  του νέου αρχηγού και η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη.
 Τα επόμενα βήματα , όπως οι εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Επιτροπών, το επιτυχημένο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και η εκλογή του νέου Γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλου καθώς και του Πολιτικού Συμβουλίου επιβεβαιώνει την συμμετοχική διαδικασία, εδραιώνει τη σχέση του Λαού με το Κίνημά μας. Όλα αυτά είναι η «προίκα» μας για ένα νέο ελπιδοφόρο και νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο δημοκρατικός κόσμος αναζητά μία νέα ελπίδα και απέδειξε ότι αγκαλιάζει το εγχείρημα της αναγέννησης της παράταξης. Και εμείς από την πλευρά μας, δεν έχουμε άλλο περιθώριο -ούτε δικαιολογία- να τους απογοητεύσουμε.
Όπως τόνισε και ο πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης «Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψουμε πρωταγωνιστές. Να γίνουμε ο αξιόπιστος εναλλακτικός κυβερνητικός πόλος απέναντι στη ΝΔ που θα δώσει ξανά όραμα στη χώρα μας και δε θα θυμίζει σε τίποτα την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑNEΛ. Γιατί δική μας προτεραιότητα είναι να βρει ξανά ο ευάλωτος πολίτης ένα στήριγμα αξιοπρέπειας και δικαιοσύνης».
 Τώρα λοιπόν ξεκινά η μάχη πόρτα-πόρτα. Μέσα στο καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί το κυβερνητικό πρόγραμμά μας για κάθε μείζονα πρόβλημα της  χώρας μας.
Με το φυλλάδιο «ανά χείρας», όπου με σαφήνεια και κοστολογημένα μέτρα θα περιγράφουμε τις λύσεις στα διέξοδο που έχουν συσσωρεύσει οι προηγούμενοι, πρέπει να φτάσουμε σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Να μεταφέρουμε μήνυμα ελπίδας για το Νέο, τον Αγρότη και τον Κτηνοτρόφο, τον επιχειρηματία και τον επισήμανα, το συνταξιούχο και τον εργαζόμενο. Ώστε να διαπεράσει ολόκληρη την κοινωνία, να νοιώσει κάθε σπίτι τον αέρα της Αλλαγής, την αισιοδοξία του νέου που έρχεται.
 Μαζί με το Πρόγραμμα, τα δυνατά και ανανεωμένα ψηφοδέλτια με καταξιωμένους σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο ανθρώπους και τις αδιαπραγμάτευτες ιδέες μας θα δώσουμε τη μάχη για την ανάταξη της οικονομίας, για την ενίσχυση των αδυνάτων, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
 Κυρίως δε καλούμαστε με το προσωπικό μας παράδειγμα, με την στάση μας στα καθημερινά προβλήματα, με την κοινωνική μας δράση να αποτελέσουμε την αφορμή περισσότεροι φίλοι να προσεγγίσουν το Κίνημά μας.
 Η πατρίδα μας αντιμετωπίζει δύσκολα και χρονίζοντα προβλήματα.
 Σε εμάς, στην Προοδευτική παράταξη έτυχε ο κλήρος να αντιστρέψουμε αυτή την καταστροφική πορεία.
Μπροστά για την Νίκη και την νέα Αλλαγή με σύμμαχο τους Πολίτες και κινητήριο δύναμη τις ιδέες μας.
Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε!

Φώτιος Α. Αντωνίου
Πρώην υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Νομού Φθιώτιδος

    

 

randomness