Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΕΠΣ Φθιώτιδας: "Πόλεμος" ανακοινώσεων λίγο πριν τις εκλογές

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας που έχουν οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (28/6) η "μάχη" ανάμεσα στις δύο παρατάξεις για το ποια από τις δύο θα καταφέρει να πάρει την προεδρία της 'Ενωσης, φαίνεται ότι αρχίζει... να φουντώνει για τα καλά. 

Η αρχή έγινε από την παράταξη του τέως προέδρου της ΕΠΣΦ, Κώστα Σακελλάρη, όπου με μια ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης (23/6) καταφέρεται κατά της κίνησης της νυν διοίκησης της ΕΠΣΦ, να προβεί στη διαγραφή των χρεών των Σωματείων, υπογραμμίζοντας πως με αυτή την κίνηση διαπράττει Χειραγώγηση Εκλογών, όπως γράφει στη σχετική της ανακοίνωση. 

Η παράταξη του νυν προέδρου, Μιχάλη Κορδολέμη, εξέδωσε ανακοίνωση αργά το απόγευμα της Πέμπτης (24/6) με την οποία απαντά και επιτίθεται στον υποψήφιο πρόεδρο, Κώστα Σακελλάρη, σημειώνοντας ότι θέλει να μετατρέψει την Ε.Π.Σ.Φ. σε «τσιφλίκι» του και ότι τα όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου της ΠΑΣ Φθιώτιδας, καταδεικνύουν τον πανικό του για τη διαισθανόμενη από τον ίδιο και όσον ούπω επερχόμενη εκλογική του ήττα. 

 

Αναλυτικά (σ.σ. και χρονικά) οι ανακοινώσεις των δύο παρατάξεων που διεκδικούν την προεδρία της ΕΠΣΦ:

 

ΠΑΣ Φθιώτιδας: Απελπισία, φόβος χωρίς ελπίδα για την παράταξη Κορδολέμη

 

Φτάνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών της ΕΠΣ Φθιώτιδας, η αποχωρούσα παράνομη διοίκηση Κορδολέμη, συνεχίζει τις παρανομίες της την ύστατη στιγμή, κάνοντας απέλπιδες προσπάθειες να διασωθεί και να υφαρπάξει ψήφους κάποιων σωματείων.

Όντας σε απόγνωση, διακηρύσσουν ευνοϊκή μεταχείριση σε ομάδες με χρέη μέχρι και αποπληρωμής αυτών.

Παράνομο πέρα ως πέρα, καθώς δεν δικαιούται στο παραμικρό να προβεί σε αυτή την ενέργεια.

Κατ’ αρχάς, μετά την προκήρυξη των εκλογών η διοίκηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας είναι υπηρεσιακή και με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε για «διαγραφή χρεών των ομάδων» διαπράττει ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ.
Με άλλα λόγια χαρίζει το χρέος σε ομάδες (χωρίς να μπορεί καθώς απαιτείται το απόλυτο σε Γενική Συνέλευση), ενώ στις καθόλα νόμιμες ομάδες που πλήρωναν τα χρέη τους, τις κατατάσσει στην κατηγορία «πληρώστε κορόιδα».

Όσον αφορά την τοποθέτηση ότι τα χρήματα θα προέρχονται από το Στοίχημα, εδώ γίνεται και μάντης η παράταξη Κορδολέμη, αφού:

  1. Τα χρήματα από το Στοίχημα, όπως αναφέρεται στην τροπολογία και στη ΓΓΑ, θα πηγαίνουν απευθείας στα σωματεία, για την οικονομική στήριξη για τα Αναπτυξιακά Τμήματα.
  2. Στις Ενώσεις αναφέρεται πως θα δίδεται ένα ποσοστό, περίπου έως 7% για τα Λειτουργικά Έξοδα, χωρίς να αναφέρεται οικονομικό ποσό που θα προκύπτει.

Και όλα αυτά από την 1/1/2022!!

Άρα που εμπλέκεται η κάθε ΕΠΣ με την χρηματοδότηση των ομάδων και πως γνωρίζει το ποσό που θα λάβει από το Στοίχημα, ώστε να απαλλάξει τις ομάδες από τα χρέη;

Από την άλλη, δεν έχουν διευθετηθεί οι συμμετοχές και τα ποσοστά των ομάδων της χρονιάς που δεν πραγματοποιήθηκαν τα Πρωταθλήματα, ούτε και υπάρχει πρόβλεψη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έτσι για να μιλήσουμε για τα οικονομικά των ομάδων…

Επίσης, φρόνιμο θα ήταν να πάμε σε μια ομαλή δημοκρατική διαδικασία και όχι με προεκλογικές φανφάρες, παραμύθια και νοοτροπίες άλλων εποχών, δανειζόμενες από πολιτικά κόμματα, που η παράταξη Κορδολέμη έχει κακή εμπειρία από αυτές…

Τέλος, μπροστά στην επερχόμενη ήττα η απερχόμενη παράνομη διοίκηση Κοροδλέμη, προσπαθεί να περισώσει ότι δεν σώζεται…

Απελπισία: φόβος χωρίς ελπίδα (Καρτέσιος, Γάλλος Φιλόσοφος)     

 

Απάντηση από την παράταξη Κορδολέμη: «Κρείττον του λαλείν το σιγάν»

 

"Τα όσα εκθέτει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Ε.Π.Σ.Φ. κύριος Κων/νος Σακελλάρης στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε στις 23-06-2021 καταδεικνύουν τον πανικό του για τη διαισθανόμενη από τον ίδιο και όσον ούπω επερχόμενη εκλογική του ήττα, η οποία δεν θα είναι άλλο τι, παρά αποτέλεσμα της αμετροέπειάς του, του υπερφίαλου εγωκεντρισμού του, των γνωστών πλέον σε όλα τα μέλη της Ε.Π.Σ.Φ. παράνομων πρακτικών και μεθοδεύσεών του και της διάθεσής του να μετατρέψει την Ε.Π.Σ.Φ. σε «τσιφλίκι» του, πράγμα που αποδεδειγμένα έπραξε κατά τη διάρκεια της παρελθούσης θητείας του ως Προέδρου της Ενώσεως και το οποίο ενοχλείται που εμείς δεν πράξαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας και ούτε ασφαλώς θα πράτταμε ποτέ, θέτοντας πάνω από όλα το καλώς νοούμενο συμφέρον των ποδοσφαιρικών σωματείων – μελών μας.

Αφού λοιπόν θυμίσουμε στον κύριο Σακελλάρη ότι για τη νομιμότητα της παρούσης Διοικήσεως της Ε.Π.Σ.Φ. έχει αποφανθεί αμετακλήτως το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. με την υπ’αριθ.20/2020 απόφασή του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην υποψηφιότητα του με την φιλική συμβουλή «κρείττον του λαλείν το σιγάν».".

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness