Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Giannis: «Στη FIBA αισθανόμουν φυλακισμένος»

«Στην FIBA αισθανόμουν φυλακισμένος. Σαν να βρισκόμουν σε κλουβί. Αλλά τώρα είμαι ελεύθερος. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα». Τάδε έφη Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το πρώτο του φιλικό με τους Μπακς και τη νίκη με 133-99 επί της Γιούτα.
Ο Γιάννης μίλησε μετά την συγκεκριμένη αναμέτρηση και όταν ρωτήθηκε για το πως αισθάνθηκε μετά το πρώτο του κάρφωμα στον αγώνα είπε: «Ένιωσα υπέροχα φίλε. Παίζοντας στην FIBA αισθανόμουν... φυλακισμένος. Σαν να βρισκόμουν σε κλουβί, αλλά τώρα είμαι ελεύθερος. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και παίζω με τους συμπαίκτες μου και μπροστά στους φιλάθλους μας.
Οι κανόνες, ο τρόπος που παίζεται το μπάσκετ, οι αποστάσεις. Αισθανόμουν ότι έπαιζα ένας εναντίον πέντε όποτε έπαιρνα την μπάλα. Προτιμώ το ΝΒΑ και το μπάσκετ που παίζεται εδώ. Όποιον παίκτη και να ρωτήσετε το ίδιο θα σας πει. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα».
 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness