Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Παπαπέτρου αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του - «Ευχαριστώ... εις το επανιδείν»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, κάποια στιγμή στο μέλλον, άφησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τους «πράσινους».

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του «τριφυλλιού» αποχώρησε χθες (και τυπικά) από την ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια σημαντικής προσφοράς κι όπως ο ίδιος επισήμανε στη δήλωση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, το μόνο που έχει να πει σε όλους είναι «ευχαριστώ» και... στο «εις το επανιδείν».

Αναλυτικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγραψε: «Μόνο ευχαριστώ!! Σε όλους του συμπαίχτες μου, τους προπονητές και στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα τέσσερα χρόνια στα οποία μοιραστήκαμε μαζί χαρές αλλά και λύπες! 

Απεριόριστη εκτίμηση αλλά και αγάπη για τους φιλάθλους της ομάδας μας, που με αγκάλιασαν και με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω τον Παναθηναϊκό σαν οικογένεια μου. Στον Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με έφερε στην ομάδα και με στήριξε έως και την τελευταία ημέρα που ήμουν μέλος της, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς.

Είμαι ευγνώμων για αυτά τα τέσσερα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί. Ο Παναθηναϊκός θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εύχομαι ολόψυχα στον σπουδαίο αυτό σύλλογο την καλύτερη δυνατή επιτυχία στο μέλλον!

Εις το επανιδείν.»

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

randomness