Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Οι Ουόριορς νίκησαν 118-113 τους Καβαλίερ, έκαναν το 3-0 και θέλουν μία νίκη για το τρόπαιο - «Τύμπανα» τίτλου!

Εκπληκτικοί οι Ουόριορς, με κορυφαίο τον Κέβιν  Ντουράντ, που σημείωσε 31 πόντους, επικράτησαν με 118-113 των Καβαλίερς μέσα στο Κλίβελαντ, έκαναν το 3-0 και θέλουν ακόμα μία νίκη για να κατακτήσουν τον τίτλο του ΝΒΑ. Οι «πολεμιστές» επιβεβαίωσαν και μακριά από την έδρα τους, τον τίτλο του απόλυτου φαβορί, ως συνέπεια  της παρουσία τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου παρουσίασαν το καλύτερο ρεκόρ από όλες τις άλλες ομάδες παίρνοντας συνολικά την πρώτη θέση, αλλά και του αήττητου σερί στα play-off.
 Πάντως ο αγώνας στο Κλίβελαντ, αντίθετα με τους δύο προηγούμενους αγώνες, ήταν ντέρμπι που κρίθηκε στα τρία τελευταία λεπτά. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Σμιθ με τρίποντο έκανε το σκορ  113-107, αλλά οι Ουόριορς  με ένα εντυπωσιακό 11-0 πήραν την σπουδαία νίκη. Ένα σερί που είχε την υπογραφή του Κέβιν Ντουράντ που στο 113-109 πέτυχε πέντε συνεχόμενους πόντους. Τον  Ντουράντ, που ήταν και πρώτος σκόρερ για τους νικητές (31 πόντοι) ακολούθησαν οι Τόμπσον με 30 και Κάρι με 26. Για τους πρωταθλητές ο ΛεΜπρόν Τζέιμς  σημείωσε 39 πόντους και ο Κάιρι Ίρβινγκ 38.
 Να σημειωθεί ότι ο βαθμός δυσκολίας ανατροπής από τους Καβαλίερς είναι εξαιρετικά μεγάλος, αφού ποτέ μέχρι σήμερα καμία ομάδα δεν έχει ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 στους τελικούς. 

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness