Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

            

Παναγόπουλος και Σουλιώτη διεκδικούν μετάλιο στο ευρωπαϊκό Οπτιμιστ

Πριν από λίγες ημέρες η Ελλάδα αναδείχθηκε τρίτη δύναμη στον κόσμο στα Οπτιμιστ και, μάλιστα, μέσα στην Τουρκία. Τώρα στο ανοιχτό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Δανίας οι νεαροί ιστιοπλόοι μας διεκδικούν δυο μετάλλια!

Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί τρία μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 420 νέων της Πορτογαλίας, ενώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ILCA 6 νέων στην Θεσσαλονίκη οι Ελληνες αθλητές είχαν κατακτήσει ακόμα τέσσερα μετάλλια και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα ILCA 4 Youth της Πολωνίας άλλα τρία! Μεγάλες στιγμές για την ιστιοπλοΐα και κατ’ επέκταση για τον ελληνικό αθλητισμό.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Οπτιμιστ της Δανίας στην κατηγορία αγοριών ο Ιάσωνας Παναγόπουλος εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχουν γίνει 6 ιστιοδρομίες και ο αθλητής του Α.Ν.Ο.Γ. έχει τερματίσει 1, 5, 1, 1, 12(την αφαίρεσε ως τη χειρότερη) και 2. Έτσι με 10 βαθμούς προηγείται σε σύνολο 142 σκαφών από 41 χώρες. 

Τους ίδιους βαθμούς έχει ο Ιταλός Α. Μπριγκέντι, ο οποίος είναι στη 2η θέση κι αμέσως μετά στην 3η ακολουθεί ο Στέφανος Σαμαράς του Ν.Α.Ο (φωτ.). Μάτι με 18 βαθμούς. Οι θέσεις του είναι 1, 8 (την αφαίρεσε ως τη χειρότερη), 5, 4, 7 και 1 αντίστοιχα.

Ο Ερωτόκριτος Νικόλαος Κομιανός του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης ανέβηκε στην 13η θέση με 35 βαθμούς, ενώ ο Λεωνίδας Σέχου του Ν.Ο. Καλαμακίου βρίσκεται στην 23η θέση με 45 βαθμούς.

Στα κορίτσια τρέχουν 111 σκάφη επίσης από 41 χώρες. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιεί η Αθηνά Σουλιώτη του Ν.Ο.Π. Φαλήρου. Έχει  τερματίσει 10, 14 (την αφαίρεσε ως τη χειρότερη), 4, 6, 8 και 8 αντίστοιχα και με 36 βαθμούς είναι 6η και πολύ κοντά στην 3η Α. Νταμπς από την Πολωνία η οποία έχει 28 βαθμούς.

Η Φραγκίσκη Κοσμά του ίδιου ομίλου είναι 12η με 52 βαθμούς, ενώ η Ελένη Χλόη Νόρτον του Ολυμπιακού ανέβηκε στην 48η θέση με 106 βαθμούς.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Το μήνυμα που μεταφέρουν από τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι των συνδυασμών που μετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ότι στη Περιφέρεια...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων