Στο Χονγκ Κονγκ το Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας
Το φετινό Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας θα διεξαχθεί στο Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε (13/6) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας.
Στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 23 Αυγούστου, θα συμμετάσχουν οι, Αλ Ιτιχάντ, Αλ Καντισιγιάχ, Αλ Χιλάλ και Αλ Νασρ.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο του Χονγκ Κονγκ χωρητικότητας 40.000 θέσεων, έδρα της εθνικής ομάδας του Χονγκ Κονγκ, το οποίο χτίστηκε το 1953 και ανακαινίστηκε το 1994.
«Αυτό αντιπροσωπεύει μια ποιοτική αλλαγή για το τουρνουά, το οποίο σημείωσε αξιοσημείωτη επιτυχία στις προηγούμενες διοργανώσεις του, καθιστώντας το έναν από τους πιο εξέχοντες τοπικούς αγώνες που προσελκύουν ενδιαφέρον για φιλοξενία», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Σαουδικής Αραβίας, Ιμπραίμ Αλ Κασίμ, στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ