Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Ζωντανοί οι πρωταθλητές με buzzer beater του Ανονούμπι

Μετά από συγκλονιστικό ματς οι Ράπτορς επικράτησαν με 104-103 της Βοστώνης με buzzer beater του Ανονούμπι και έμειναν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης καθώς μείωσαν τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής σε 2-1.
Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ενώ ο Ανουνόμπι αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, το buzzer beater ήταν το μοναδικό σουτ που επιχείρησε σε αυτό το διάστημα ενώ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 45 λεπτά συμμετοχής.
Ο Κάιλ Λάουρι με 31 πόντους (11/15 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 3/4 βολές) ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Φρεντ ΒανΒλίτ να προσθέτει 25 πόντους (5/13 τρίποντα) και τον Πασκάλ Σιάκαμ 16 πόντους.
Για τους Σέλτικς, ο Κέμπα Γουόκερ είχε 29 πόντους (4/7 τρίποντα), ο Τζέιλεν Μπράουν 19 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Τζέισον Τέιτουμ 15 πόντους (αλλά με 4/14 δίποντα και 1/4 τρίποντα).
Στο άλλο σημερινό ματς οι Κλίπερς επικράτησαν εύκολα του Ντένβερ με 120-97 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας. 
Ο Λέοναρντ με 29 πόντους (11/14 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4/4 βολές) ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Πολ Τζορτζ να προσθέτει 19 πόντους και τον Μάρκους Μόρις 18 πόντους (4/5 τρίποντα).
Για τους Νάγκετς, ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 15 πόντους (με 6/14 σουτ), ο Πολ Μίλσαπ 13 πόντους ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 12 πόντους και 5/15 σουτ.

Σε αναμετρήσεις για τα playoffs του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Βοστώνη-Τορόντο         103-104

Η Βοστώνη προηγείται με 2-1 στις νίκες

 

Κλίπερς-Ντενβερ         120-97
Οι Κλίπερς προηγούνται με 1-0 στις νίκες

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Αθλητικά

Το Περιστέρι προσπάθησε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως ο Κέντρικ Ναν ήταν αυτός που καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα, οδηγώντας τους «πράσινους»...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness