Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Έκρηξη σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, όπου διαμένει αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, όπου διαμένει αξιωματικός της ΕΛΑΣ, συγκεκριμένα ο διοικητής της κρατικής ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τέσσερα γκαζάκια, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Από την έκρηξη και τη μικρή πυρκαγιά που ακολούθησε προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο. Η φωτιά σβήστηκε πριν φθάσει στο σημείο η Πυροσβεστική.

Υπολείμματα του μηχανισμού παρελήφθησαν από κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση από την αστυνομία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων