Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η επίσκεψη στο Άμυνας και ο νέος έρωτας στην πόλη

Στον Γιάννη Πρετεντέρη θα δώσει συνέντευξη, σήμερα βράδυ Τετάρτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή την φορά ο πρωθυπουργός επέλεξε το δελτίο του Μega για να παρέμβει, με φόντο την πανδημία και τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους.

Η συνέντευξη θα γυριστεί το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου και φυσικά μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη θα βρίσκεται και η παρουσιάστρια του δελτίου Ράνια Τζίμα.

Να σημειωθεί, πως πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη που δίνει ο πρωθυπουργός στο mega μετά την επανεκκίνηση του καναλιού υπό τη νέα ιδιοκτησία.


Επίσκεψη στο υπ. Άμυνας

Η στήλη έγραφε προ ημερών πως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει ετοιμάσει βαρύ πρόγραμμα και συναντήσεις για το επόμενο διάστημα στέλνοντας μηνύματα προς όλους πως παραμένει ενεργός.

Έτσι μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί στο Πεντάγωνο και θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Αν και η επίσκεψη είναι ιδιωτική, να σημειωθεί, πως ο πρώην ευρωπαίος επίτροπος έχει περάσει δυο φορές από το Άμυνας ως υπουργός.

Φαντάζομαι πως θα επιθεωρήσει και τους χώρους που ο ίδιος έχει ανακαινίσει επί ημερών του στον 4ο όροφο του Πενταγώνου.

Συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει, για πρώτη φορά δια ζώσης από τον Μάρτιο του 2020, όταν δηλαδή ξεκίνησε η μάχη με την πανδημία, η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Η συνεδρίαση θα γίνει στη Βουλή και τον λόγο αναμένεται να πάρουν και οι βουλευτές, μετά την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έρωτας είναι αυτός… 

Μπορεί να έχασε το υπουργείο, στον τελευταίο ανασχηματισμό, αλλά φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα της. Πρόκειται για γαλάζια βουλευτίνα που το τελευταίο διάστημα κάθεται όλο και περισσότερο στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR