Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το κόλπο γκρόσο του Τσακαλώτου και… ο ρόλος του Βαρουφάκη

Ανοιχτός σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ-έτσι κι αλλιώς κανείς άλλος δεν τον θέλει-δηλώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης, αρκεί η συμφωνία να κλείσει πριν από τις εκλογές.

Τι μας λέει ο ποιητής, αναφώνησε ένας από τους στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου.

Στη συνέχεια άρχισε να αναλύει στους υπόλοιπους της ομάδας το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ο πονηρός, όπως τον αποκάλεσε Γιάνης.

Ο Βαρουφάκης έχει πολιτική αντίληψη.

Διαβάζει τις δημοσκοπήσεις και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι δεν πρόκειται να συγκεντρώσει το όριο του 3% για να μπει στη Βουλή.

Αλλά ακόμη και αν καταφέρει να μπει, στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα είναι σίγουρα στην απέξω.

Γι΄ αυτό επιδιώκει συνεργασία από τώρα με την Κουμουνδούρου ώστε να κατέβουν μαζί στις εκλογές.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, ο Βαρουφάκης έχει ενημερώσει τον προξενητή Τσακαλώτο, ότι για να συνεργαστεί θα πρέπει σε κάθε εκλογική περιφέρεια να είναι και ένας δικός του σε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις μεγάλες περιφέρειες διεκδικεί δύο υποψήφιους.

Το κόλπο του Γιάνη άρχισαν να το αντιλαμβάνονται διάφοροι στην Κουμουνδούρου και ειδικά αυτοί που είχαν διαπρέψει στη Σταλινική ιδεολογία.

Γι΄ αυτό αποφάνθηκαν, ότι μια τέτοια συνεργασία συνιστά αυτοκτονία.

«Δεν φτάνει που θα χάσουμε τις εκλογές, αλλά θα εκλέξουμε και τους βουλευτές του Βαρουφάκη, οι οποίοι την επόμενη ημέρα θα στήσουν και πάλι το μαγαζάκι τους», είπε χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Γι΄ αυτό μην περιμένετε να δέσει το προξενείο.

Εξάλλου ο Ευκλείδης το μόνο που επιδιώκει είναι να δημιουργεί προβλήματα στον Αλέξη Τσίπρα για να περιορίσει τον ρόλο του, την επόμενη ημέρα.

ΠΗΓΗ:15MINUTES.GR

    

 

randomness