Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Λαμία: Εκτροπή κυκλοφορίας την Εθνική Λαμίας – Αθηνών λόγω έργων

Για να αντιμετωπιστεί κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω και της επιστροφής των εκδρομέων του τριημέρου, η ΑΔ Φθιώτιδας προχώρησε σε προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των αυτοκινήτων στην ΠΑΘΕ Λαμίας-Αθηνών.

Σε προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των αυτοκινήτων στην ΠΑΘΕ Λαμίας-Αθηνών για 13 km προχώρησε η ΑΔ Φθιώτιδας για να αντιμετωπίσει την ανάσχεση των αυτοκινήτων και τις καθυστερήσεις που αυξάνονταν λόγω της επιστροφής από την Κεντρική Ελλάδα στην Αθήνα.

Να θυμίσουμε πως στο 197,5 km στο ύψος των Θερμοπυλών εξελίσσονται έργα ανακατασκευής της γέφυρας της εθνικής οδού με συνέπεια να δημιουργείται μποτιλιάρισμα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων που σε κάποια στιγμή οι ουρές έφτασαν και το 1 χλμ.

Οπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΑΔ Φθιώτιδας αποφάσισε την εκτροπή της κυκλοφορίας στον παράδρομο της Εθνικής Οδού για τα 13 km, από το 203 χλμ στο ύψος της διασταύρωσης του Μπράλου μέχρι το 190 km στο ύψος του κόμβου του Μώλου.

Να σημειωθεί πως από νωρίς το απόγευμα αυξάνεται ο όγκος των αυτοκίνητων στο ρεύμα προς Αθήνα χωρίς όμως να υπάρχουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις μετά την εφαρμογή της εκτροπής της κυκλοφορίας που σύμφωνα με τη απόφαση της ΑΔ Φθιώτιδας θα διατηρηθεί όσο χρειαστεί έτσι ώστε να μην υπάρχει εγκλωβισμός αυτοκινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 13 km που εξελίσσονται τα έργα από τα δύο ρεύματα σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας που είχε η εθνική οδός πλέον διοχετεύεται η κυκλοφορία σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με συνέπεια να υπάρχουν και χαμηλές ταχύτητες αλλά και χαμηλή ροή κυκλοφορίας.

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

    

 

Απόψεις

Αθανάσιος Δ. Γκίκας - Μαθηματικός Με αυτή την υπογραφή δημοσιεύει ο «Λαμιακός Τύπος» τα κείμενά του εδώ και τριάντα (30) χρόνια.Από σεμνότητα δεν αναφέρει άλλους...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness