Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο… Ιούδας και η ανασφάλεια των υπουργών λίγο πριν τον ανασχηματισμό

«Τώρα που πλησιάζει η Μεγάλη Εβδομάδα, έφτασε η στιγμή να αποκαλύψω τον… Ιούδα.» Αυτό είπε σε στενούς συνεργάτες του ένας υπουργός ο οποίος πιστεύει ότι υπονομεύεται συστηματικά από πολυπράγμονα παράγοντα ο οποίος θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

«Έχει βάλει στόχο το Υπουργείο μου, γι’ αυτό και με λασπώνει συστηματικά με διαρροές» υποστηρίζει ο υπουργός που είναι στην επικαιρότητα και το τελευταίο διάστημα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα γιατί γνωρίζει ότι πλησιάζει η ώρα του ανασχηματισμού.

Βέβαια δεν είναι ο μοναδικός που βλέπει φαντάσματα και υπονόμευση εκ των έσω.

Τα ίδια ακριβώς πιστεύουν και δύο ακόμα υπουργοί οι οποίοι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ότι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις καρέκλες στον ανασχηματισμό που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι σαρωτικός.

Με την κατάσταση που διαμορφώνεται, στο Μαξίμου θα πρέπει να συγκροτήσουν ειδική ομάδα ψυχολογικής στήριξης για τα κυβερνητικά στελέχη που θα μείνουν χωρίς υπουργεία.

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness