Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Δεν θα ζητήσουμε αναβολή των εκλογών. Για τις πληγείσες περιοχές, θα αποφασίσει η κυβέρνηση»

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου αποσαφήνισε αποκλειστικά στο in, αν τίθεται θέμα αιτήματος αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Ως Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, με τα σημερινά δεδομένα, δεν προτιθέμεθα να ζητήσουμε αναβολή των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Από εκεί και πέρα και όσο αφορά τις πληγείσες περιοχές η απόφαση είναι της Κυβέρνησης» δήλωσε στο in ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου. Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου να υπενθυμίσουμε πως θα διεξαχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, όπου θα είναι και η ΠΕΔ Θεσσαλονίκης και αναμένεται να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα θέματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Σε χθεσινές του δηλώσεις στην ΕΡΤ ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, είπε πως στη Θεσσαλία δεν μπορούν να γίνουν οι Αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες να υπενθυμίσουμε πως διεξάγονται στις 8 Οκτωβρίου.

Ο Κώστας Αγοραστός πρόσθεσε: « Αυτό όμως δεν είναι απόφαση της Περιφέρειας. Αν ήταν θα τις αναβάλαμε. Πως θα πάει ο κόσμος να ψηφίσει; Το είπα ήδη στο Υπουργείο Εσωτερικών. Όπως ζήτησα ήδη να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποκατάστασης της περιοχής».

ΠΗΓΗ:15MINUTES.GR

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness