Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Συνεδρίαση της ΔΗΜΑΡ αύριο με θέμα την προεδρική εκλογή

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που πυροδοτήθηκαν με την επίσπευση της προεδρικής εκλογής πρόκειται να τεθούν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα, στα γραφεία του κόμματος, στην Αγ. Κωνσταντίνου.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΔΗΜΑΡ υπενθυμίζεται η απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου του κόμματος να μην ψηφισθεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ έχει ως εξής:

«Η Δημοκρατική Αριστερά, με απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου της, έχει ταχθεί κατά της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, με το σκεπτικό ότι δεν προτίθεται να συμβάλει στην παράταση αδιέξοδων πολιτικών, όπως αυτές που ακολουθούνται από την παρούσα κυβέρνηση.

Οι πολιτικές εξελίξεις και το θέμα της εκλογής θα συζητηθούν σε κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα».


(ΑΠΕ)


 

randomness