Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Βόλος: «Ήξερα ότι βίαζε την κόρη μου ο αδερφός μου» – Η μητέρα της 20χρονης περιγράφει και σοκάρει

Άναυδος ο Βόλος από τις καταγγελίες και τις περιγραφές για ένα άγνωστο οικογενειακό δράμα. Ο τελευταίος βιασμός της 20χρονης σήμερα κοπέλας, ανοίγει μια σειρά από στόματα που έμεναν κλειστά για χρόνια…

Ο βιασμός και η καταγγελία της 20χρονης στην αστυνομία, δεν ήταν έκπληξη για τη μητέρα της. Όπως λέει η ίδια γνώριζε τι είχε συμβεί, αλλά το θέμα δεν προχώρησε επειδή όταν σημειώθηκε το έγκλημα, η κόρη της φοβήθηκε και πήρε πίσω τα όσα είχε πει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης να πιστέψει πως δεν είχε τίποτα να φοβηθεί. Το κουβάρι της φρικτής υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται όταν η κοπέλα έφυγε από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα της και βρέθηκε να κοιμάται σε καρέκλες καταστήματος.

 

Συνεχίζουν να σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 20χρονης ΑμεΑ από τον θείο της στον Βόλο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια. Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε για δεύτερη φορά λέγοντας τις δικές της αλήθειες, οι οποίες συγκλονίζουν και καταδεικνύουν τα ακατάλληλο περιβάλλον στο οποίο ζούσε η 20χρονη κοπέλα.

«Βιασμός έγινε μία φορά στο σπίτι μου στο χωριό. Εγώ είχα πάει στη Λάρισα για ένα χειρουργείο και η κόρη μου όταν επέστρεψα μου είπε ότι βιάστηκε από τον θείο της. Εγώ έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και είπα αλήθεια, ενώ η κόρη μου κάλυψε τον αδερφό μου γιατί την απειλούσε. Είπε ότι έλεγε ψέματα μετά. Και έτσι δεν έγινε τίποτα.

ΠΗΓΗ NEWSIT

 

Πήγα τη βρήκα στο σπίτι της νονάς της για να την πάρω μαζί μου σπίτι μετά την τελευταία καταγγελία που έκανε, αλλά δε θέλει να έρθει κοντά μου. Βέβαια και εδώ δεν περνάμε καλά, γιατί ο σύζυγός μου με χτυπούσε, με απειλούσε ότι θα με σφάξει με μαχαίρι, με κλείδωνε μέσα κλπ» λέει και συνεχίζει:

«Έχω πέσει κι εγώ θύμα βιασμού από τον πατέρα μου, όταν ήμουν 4 ετών κορίτσι. Τα είπα στην αστυνομία, αλλά δε με πίστεψανΜου έδιναν χάπια και με είχαν νηστική δύο μήνες και με βίαζαν» συνεχίζει στο thenewspaper.gr, η μητέρα της 20χρονης. Να σημειωθεί ότι λίγα χρόνια πριν τα έξι παιδιά της γυναίκας, με απόφαση των Κοινωνικών Υπηρεσιών μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα, καθώς το περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο.

«Θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά εκείνη δε θέλει να έρθει. Δεν την έδιωξα εγώ. Διάβασα ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μόνη της έφυγε όμως. Την έπιασε κρίση νεύρων. Δεν την έδιωξα εγώ» επιμένει η γυναίκα. «Εγώ την πιστεύω την κόρη μου. Την απειλεί ο αδερφός μου να πει ψέματα, και έτσι στράφηκε εναντίον μου» καταλήγει.

    

 

randomness