Αντίο μονόλιθε: Έφτασε και στο Κονγκό αλλά του έβαλαν φωτιά
Ο μυστηριώδης μονόλιθος, μετά τη Γιούτα, τη Νέα Ζηλανδία και τη Ρουμανία έφτασε στην πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Τον πυρπόλησαν αφού τον "ξυλοκόπησαν" με ρόπαλα
Άδοξο τέλος είχε ο μυστηριώδης μονόλιθος που αυτή τη φορά έκανε την εμφάνισή του στην πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, εξάπτοντας τη φαντασία των ντόπιων: αφού έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να βγάλουν μια σέλφι και να στοχαστούν για τη ζωή σε άλλους πλανήτες, κάποιοι άλλοι τον έσπασαν και τον πυρπόλησαν.
Το μεταλλικό αντικείμενο, ύψους 3,5 μέτρων, εμφανίστηκε στη συνοικία Μπαντάλ της Κινσάσα το πρωί της Κυριακής. Σήμερα, το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία, έβγαζε φωτογραφίες και συζητούσε την προέλευσή του.
Ωστόσο, σε βίντεο που αναρτήθηκαν αργότερα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, κάτοικοι της περιοχής τον χτυπούν με ρόπαλα, τον καταστρέφουν και στη συνέχεια του βάζουν φωτιά.
ΠΗΓΗ NEWS247.GR