Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξελέγη ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρ. Μπελέρης

Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εξελέγη ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Φρέντη Μπελέρης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μπελέρης κατέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου «με τη διακομματική στήριξη των υπόλοιπων μελών της Επιτροπής, αλλά και την καθοριστική συμβολή της επικεφαλής της Ευρωομάδας της ΝΔ, κ. Ελίζας Βόζεμπεργκ».

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους για την εκλογή μου ως αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αναφορών, την οποία και πληροφορήθηκα μέσα από τις αλβανικές φυλακές», αναφέρει σε δήλωσή του και αμέσως προσθέτει: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για έναν νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή, αλλά και για τη χώρα μας. Σύντομα η περιπέτειά μου τελειώνει και θα μπορέσω να εκτελέσω απερίσπαστος τα καθήκοντα που μου ανέθεσαν με τη ψήφο τους οι Έλληνες πολίτες».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness