Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Ταξίαρχου Χρήστου Μουτσώκου από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας, τον Υπουργό Υποδομών και το Δήμαρχο Λαμιέων

Ως "κεραυνός εν αιθρία" έπεσε στην οικογένεια της αστυνομίας αλλά και σε όλη τη Φθιώτιδα, η τραγική είδηση της ξαφνικής απώλειας του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδος, Ταξιάρχου Χρήστου Μουτσώκου, σκορπώντας θλίψη και πόνο. 

Τα συλλυπητήρια τους μηνύματα για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Μουτσώκου, εξέδωσαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ.κ. Συμεών, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου. 

"Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, κ. Συμεών, μόλις πληροφορήθηκε, μεσούσης εκδηλώσεως της Ιεράς ΜητροπόλεωςΦθιώτιδος, τον αιφνίδιο θάνατο του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδος, Ταξιάρχου Χρήστου Μουτσώκου, επικοινώνησε άμεσα με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος, Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Καραχάλιο, και εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια του προς το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδιαίτερα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος, για τον πρόωρο θάνατο και την απώλεια ενός εκλεκτού αξιωματικούκαι πολύτιμου φίλου.

Ο κ. Συμεών προσεύχεται, όπως Κύριος ο Θεός αναπαύσειτον μακαριστό πλέον αδελφό Χρήστο «μετά δικαίων και εν χώραζώντων» και εύχεται την παρά Θεού δύναμη και παρηγορία στουςοικείους του", αναφέρει το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Χ. Σταϊκούρας: "Αποχαιρετούμε με θλίψη τον Ταξίαρχο της Ελληνικής Αστυνομίας Χρήστο Μουτσώκο"

"Αποχαιρετούμε με θλίψη τον Ταξίαρχο της Ελληνικής Αστυνομίας Χρήστο Μουτσώκο, Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας. Εκφράζω τα βαθύτατα και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Η πολυετής συνεργασία μας ήταν πάντα άψογη. 

Η ευσυνειδησία, το ψυχικό σθένος του κατά την επιτέλεση των καθηκόντων, ο επαγγελματισμός του και η ενσυναίσθηση που διέθετε διαχρονικά τόσο έναντι της κοινωνίας όσο και των συναδέλφων του, θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας", σημειώνει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Π. Παπαϊωάννου: "Τα λόγια στερεύουν μπροστά σε αυτή την  απώλεια ενός αφοσιωμένου υπηρέτη του καθήκοντος"

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου για την απώλεια του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας Χρήστου Μουτσώκου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Η Ελληνική Αστυνομία, η Φθιώτιδα, η Λαμία πενθούν για τον ξαφνικό θάνατο του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας Χρήστου Μουτσώκου. Τα λόγια στερεύουν μπροστά σε αυτή την  απώλεια ενός αφοσιωμένου υπηρέτη του καθήκοντος, με μεγάλη και πολυετή προσφορά σε όλη την κοινωνία.

Η συνεργασία μας ως Δημοτική Αρχή με το Χρήστο Μουτσώκο, σε πολλά θέματα καθημερινότητας, μας έδινε την ασφάλεια που θα ένιωθε κάθε δημότης από έναν άξιο και ικανό αξιωματικό που νοιάζεται για την ευημερία της πόλης μας.

Το κενό του Χρήστου Μουτσώκου δυσαναπλήρωτο, αλλά το έργο του βαθιά χαραγμένο στους συναδέλφους του αλλά και σε όλο το Δήμο.

Ως Δήμαρχος Λαμιέων αλλά και εκ μέρους όλων των δημοτών του Δήμου Λαμιέων, εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του...».

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.