Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με 9 θέματα συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας

Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας.

Η συνεδρίαση εχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 18:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Στυλίδας.

Τα θέματα που περιλαμβάνει η ημερήσια διάταξη είναι τα παρακάτω:

Θέμα 1: 3η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2024

Θέμα 2: 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Στυλίδας οικονομικού έτους 2024

Θέμα 3: Tροποποίηση της υπ’ αριθ. πρωτ. 7226/5-7-2023 (ΑΔΑΜ: 23SYMV013018266) σύμβασης με τίτλο: «Ψηφιακή Διαδραστική Έκθεση Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δήμου Στυλίδας».

Θέμα 4: Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στη Δημοτική Κοινότητα Καραβομύλου, θέση «Παλιορόλακα», Δ.Ε. Εχιναίων Δήμου Στυλίδας

Θέμα 5: Λήψη απόφασης περί μεταβιβάσεως αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου στη Δημοτική Επιτροπή, για ανάθεση σε Συμβολαιογράφους και Δικαστικούς Επιμελητές, υπηρεσιών στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους-επαγγελματικής τους δραστηριότητας, κάθε φορά που παρίσταται ανάγκη για ανάθεση από το Δήμο.

Θέμα 6: Ορισμός συμβολαιογράφου για τη σύνταξη, έκδοση και υπογραφή της 4ης πρόσθετης πράξης επί του υπ’ αρ. 1830_07-06-2023 δανειστικού συμβολαίου μεταξύ του Τ.Π.& Δ. και του Δήμου Στυλίδας, για την εκτέλεση του έργου «Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης Δήμου Στυλίδας», ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Θέμα 7: Λήψη απόφασης επί αιτήματος Πολιτιστικού Συλλόγου Ανύδρου με την επωνυμία «Η ΕΛΙΑ» περί τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 142/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας.

Θέμα 8: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ

Θέμα 9: Παραχώρηση χρήσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδων αντισφαίρισης περιόδου 2024-2025

    

 

Απόψεις

Οι μπλε, πράσινοι και καφέ κάδοι απορριμμάτων! @ Η παραγωγή και διαχείριση των απορριμμάτων μοιάζει καταπληκτικά με την παραγωγή και διαχείριση του ηλεκτρικού...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness