Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κίνα-Ρωσία: Αεροπορική διασύνδεση της πόλης Γκουϊγιάνγκ με τη Μόσχα

Με την έναρξη μιας νέας πτήσης μεταφοράς εμπορευμάτων στις αρχές Ιουλίου, που θα διασυνδέει την κινεζική πόλη Γκουϊγιάνγκ με τη Μόσχα, ο αριθμός των διεθνών πτήσεων μεταφοράς εμπορευμάτων που έχουν συνδεθεί με την επαρχία Γκουεϊτζόου αυξήθηκε στις τέσσερις.
Η εξέλιξη αυτή διευκολύνει την εξυπηρέτηση των εμπορικών πτήσεων μέσω των δικτύων αερομεταφοράς εμπορευμάτων προς διεθνείς προορισμούς.
Η Γκουεϊτζόου είναι γνωστή για την διαμόρφωση των ορεινών εδαφών της, που αποτελούν πραγματική πρόκληση για τις οδικές και σιδηροδρομικές μεταφορές, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη ανάπτυξης ενός δικτύου αερομεταφοράς εμπορευμάτων.
Η οικονομική ζώνη αερομεταφοράς εμπορευμάτων Guizhou Shuanglong Airport Economic Zone, που έχει ως πυρήνα το διεθνές αεροδρόμιο Guiyang Longdongbao International Airport, ιδρύθηκε το 2014.
Πέρα από τη νέα διεθνή εμπορική πτήση, η αναφερόμενη οικονομική αεροπορική ζώνη διαχειρίζεται τις άλλες τρεις εμπορικές πτήσεις που διασυνδέουν εμπορικά την Γκουϊγιάνγκ με την Καλκούτα και το Νέο Δελχί στην Ινδία, όπως επίσης και με το Καράτσι στο Πακιστάν.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Γράφει η Σοφία Προβοπούλου Η χώρα μας, αλλά και όλη η Ευρώπη, έχει αντιμετωπίσει πολλές κρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία. Η οικονομική κρίση, η υγειονομική, η...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων