Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Άπαντες παρόντες στον ΠΑΟΚ ενόψει Σάμροκ Ρόβερς και στο βάθος... Μεϊτέ

 Δύο ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς (Πέμπτη 22/8, 20:30 - Γήπεδο Τούμπας) για τα Play Off του UEFA Europa League και η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται στη Νέα Μεσημβρία.
 
Η Τρίτη (20/8) ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει έμφαση στην ανάπτυξη και στα τελειώματα μετά από συνδυαστικές κινήσεις. Όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς προβλήματα.

Αύριο, Τετάρτη, οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα, στις 12:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου ενώ τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Μπράντον Τόμας.

Η Σάμροκ Ρόβερς θα προπονηθεί στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά, ενώ η συνέντευξη Τύπου των Ιρλανδών θα διεξαχθεί στις 20:00.

Εν τω μεταξύ, σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, οι Πορτογάλοι - και πιο συγκεκριμένα η «A Bola» - επαναφέρουν στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ το θέμα του Σουαλιό Μεϊτέ. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας χτύπησαν ξανά την πόρτα της Μπενφίκα, ζητώντας να πάρουν - εκ νέου - με τη μορφή δανεισμού τον 30χρονο Γάλλο μέσο. Επισημαίνεται, πάντως, πως οι «αετοί της Λισσαβόνας» επιθυμούν πρωτίστως να πουλήσουν τον Μεϊτέ, έχοντας μαζί του συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις