Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γκουαρντιόλα: «Δύσκολα να παίξει ο Φόντεν με την Αγγλία λόγω ασθένειας»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι, λόγω ασθένειας, ο Φιλ Φόντεν είναι απίθανο να ενισχύσει την εθνική Αγγλίας στους αγώνες του Nations League με την Ιρλανδία και τη Φινλανδία για τον 2ο όμιλο της League B, στον οποίο μετέχει και η Ελλάδα.

Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος κλήθηκε από τον προσωρινό προπονητή της Αγγλίας, Λι Κάρσλεϊ, για τις αναμετρήσεις με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο στις 7 Σεπτεμβρίου και με τη Φινλανδία στο Γουέμπλεϊ τρεις ημέρες αργότερα, έχει κάνει μόνο μία εμφάνιση για τη Σίτι αυτή τη σεζόν, ως αλλαγή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στην Τσέλσι, πριν από δύο εβδομάδες.

«Δεν το νομίζω αυτή τη στιγμή» είπε ο Γκουαρντιόλα, όταν ρωτήθηκε για την συμμετοχή του Φόντεν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. «Νομίζω ότι δεν θα πάει, αλλά δεν ξέρω. Δεν αισθάνεται καλά. Αλλά οι εθνικές ομάδες αποφασίζουν» συμπλήρωσε.

Ο Φόντεν μετράει 41 συμμετοχές για την Αγγλία και συμπεριλήφθηκε στην αρχική ενδεκάδα σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας στο Euro 2024 στη Γερμανία.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness