Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σύσκεψη στο Δήμο Λοκρών για τα προγράμματα της Φθιωτικής Αναπτυξιακής

Η Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α, στα πλαίσια του σχεδιασμού του Τοπικού Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για την Π.Ε Φθιώτιδας και Π.Ε Ευρυτανίας, πραγματοποίησε την Δευτέρα το πρωί, τεχνική σύσκεψη με θέμα την «Παρουσίαση του Μέτρου 19: CLLD/LEADER και διατύπωση απόψεων σχετικά με τον συντονισμό και την κοινή δράση των τοπικών φορέων στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της τοπικής στρατηγικής για την Π.Ε Φθιώτιδας και την Π.Ε Ευρυτανίας».

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Λοκρών, με τη παρουσία του Δημάρχου  Νίκου  Λιόλιου, της Γενικής Γραμματέως  Ιωάννας  Παπαϊωάννου, των αρμοδίων Αντιδημάρχων,  του Προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας, του Διευθυντή Ευρωπαικών  Προγραμμάτων   Λεωνίδα Ράπτη και των στελεχών  της «Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε».

Στην σύσκεψη έγινε ενημέρωση από την εταιρεία για το νέο πρόγραμμα , το στάδιο της προετοιμασίας της πρότασης, την οριστική διαμόρφωση της περιοχής παρέμβασης και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τον συντονισμό και την οργάνωση της τοπικής στρατηγικής στην  Φθιώτιδα και την  Ευρυτανία.

Επίσης συζητήθηκαν οι στόχοι, τα μέτρα και οι πιθανές δράσεις του νέου προγράμματος για την μεγαλύτερη απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων του νέου προγράμματος.

    

 

Απόψεις

Γράφει ο Χ.Τ. ο Βιτ’λιώτης Φθινόπωρο και τον καιρόΤον βάψαν πάλι γκρίζοΚαι με της πένας το φακόΣας τον φωτογραφίζω.Τα φύλλα δέστε πλένονταιΜε τ’ ουρανού το δάκρυΣαν...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων