Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εκδήλωση προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας από τον Μουσικό Όμιλο Στυλίδας

   Η πατρίδα καταγωγής -εκ μητρός - της μεγάλης αοιδού Μαρίας Καλογεροπούλου (ή Κάλλας), η Στυλίδα, πραγματοποίησε εξαιρετική μουσική εκδήλωση το περασμένο Σάββατο 26 Νοέμβρη 2016, με την ευκαιρία της παρουσίασης του ημερολογίου 2017, που φέρει ομώνυμο τίτλο και είναι αφιερωμένο στην οικογένειά της.

   Η εκδήλωση έγινε σε αμφιθέατρο κτιρίου του ΟΣΚ, στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα. Μίλησαν η κ. Μαίρη Μαϊστρέλη, πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Στυλίδας, ο κ. Δημ. Κοντογιάννης, μαέστρος της Χορωδίας Στυλίδας, Δημ. Καραθεοδώρου, φιλόλογος και Κώσ. Αλπόγλου, αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ε.ά.

   Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η σοπράνο κ. Μαρία Μπαλή και ο τενόρος κ. Μαρίνος Ματζάνας, με άριες από όπερες και οπερέτες. Στο πιάνο συνόδευσε ο κ. Πέτρος Παλάσκας. Πρόκειται για εξαιρετικούς ταλαντούχους νέους μουσικούς, με σπουδές και ευοίωνη προοπτική στο μέλλον.

   Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο κ. Κώσ. Πασπάλης. Παρέστησαν και χαιρέτισαν : ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημ. Βέττας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ευθ. Καραΐσκος και σημαντικός αριθμός φίλων και εραστών της μουσικής τέχνης, τιμώντας την οικογένεια που γέννησε τη Μαρία Κάλλας.

 

Κ.Α.Μ.

 

 

Φωτογραφίες

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness