Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Ο Λεντέσμα κούνησε πρώτος το... μαντίλι στον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και τυπικά ο Κριστιάν Λεντέσμα, ανοίγοντας μάλιστα και τον κύκλο των αποχωρήσεων στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ετσι, ο 34χρονος Αργεντινός χαφ που ήρθε ως «φτασμένος» από το Campionato, αγωνίστηκε μόλις σε 15 επίσημα ματς και μετά από λίγους μήνες, αποχωρεί. 

Σε αυτό βέβαια, μεγάλο ρόλο έπαιξε και η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να διαδέχεται τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Έλληνας προπονητής δεν υπολόγιζε στον Λεντέσμα και αφού ο τελευταίος δέχθηκε το «διαζύγιο», το συμβόλαιο λύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. 

Όσον αφορά στους επόμενους που θα πάρουν σειρά, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με τους Ιβανόφ, Σαμπά και Ιμπάρμπο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Λεντέσμα: 

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κριστιάν Λεντέσμα μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. 

Ο 34χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, σημειώνοντας 4 γκολ. Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα, την απόλυτα επαγγελματική στάση του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

 

ΠΗΓΗ ΙΝ.GR

    

 

Απόψεις

Γράφει η Γιώτα Τριανταφύλλου Κλαίω Φοβάμαι, μήπως κανείς δεν το κάνει για μένα.Να εξοφλήσω ενοχές, που ακόμη χρωστάω.Θυσία σε θεό αδικίας, με δύναμη ψυχής κουρασμένης,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness