Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ημερίδα απο την ΠΕΔ στη Λαμία για το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας

Ημερίδα για τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την προοπτική ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει η ΠΕΔ  την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στη Λαμία .

Η ημερίδα  έχει ως στόχο την ενημέρωση για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές, τη δημιουργία κοινού σχεδίου δράσης για την προώθηση της διεκδίκησης ίδρυσης του Πανεπιστήμιου Στερεάς Ελλάδας και παράλληλα τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του ΤΕΙ.

Η πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ  Ανατολικής Στερεάς . Στα πλαίσια της ημερίδας  φορείς και πολίτες  θα εχουν  την ευκαιρία να καταθέσουν  τις θέσεις και τις απόψεις τους  επί του θέματος.

Η πρόταση για τη διοργάνωση της ημερίδας είχε κατατεθεί στα πλαίσια της  συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας οπου  βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η δρομολογούμενη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με την οποία υπάρχει κίνδυνος απορρόφησης του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας από όμορα Πανεπιστήμια, αλλά ακόμη και κατάργησης ορισμένων σχολών.

Το Δ.Σ. της ΠΕΔ  δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να επιτρέψει την αποδυνάμωση του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας και ότι θα διεκδικήσει ακόμη πιο σθεναρά τη δημιουργία και τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.

Έπειτα από πρόταση του Πρόεδρου της Π.Ε.Δ., το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα για τη διοργάνωση ημερίδας .

    

 

Απόψεις

➥ Πέρα από το αθλητικό πλαίσιο της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης του 2ου Ποδηλατικού Γύρου Λαμίας, οι αθλητές μετέφεραν και το σημαντικό οικολογικό μήνυμα...
randomness