Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία για το χαμό του Σπύρου Φράγκου

Με απέραντη θλίψη, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία 1964, αποχαιρετά έναν πιστό φίλο του συλλόγου, τον Σπύρο Φράγκο, ο οποίος "έφυγε" νωρίτερα σήμερα στη θάλασσα της Αγίας Μαρίνας, ενώ κολυμπούσε. Μάλιστα οι "κυανόλευκοι", στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή τους, τονίζουν ότι στον πρώτο αγώνα της Λαμίας, φέτος στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος" θα αφήσουν λουλούδια στη θέση που καθόταν τόσα χρόνια στο ΔΑΚ, υποστηρίζοντας τη φθιωτική ομάδα. 

Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία: 

"Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το θάνατο κατά τη λήψη θαλάσσιου λουτρού στην Αγία Μαρίνα ενός από των ιστορικότερων μελών του σωματείου μας, Σπύρου Φράγκου σε ηλικία 82 ετών πατέρα του μέλους μας Θωμά Φράγκου.

Ο εκλιπών ήταν μόνιμα κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στο ΔΑΚ ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨ ενώ ακολουθούσε και την ομάδα σε εκτός έδρας αγώνες.

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του (τη σύζυγό του Αλεξάνδρα στα τέκνα του Θωμά και Χρύσα καθώς και στους λοιπούς συγγενείς).

Αντιπροσωπεία θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία η οποία λόγω της αιτίας θανάτου δεν έχει ακόμα οριστεί, ενώ στον πρώτο αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας στο ΔΑΚ, θα αποθέσουμε λίγα λουλούδια στη θέση που καθόταν όλα αυτά τα χρόνια στην κερκίδα V.I.P.".

 

 

    

Αθλητικά

Στον ελληνικό «εμφύλιο», ανάμεσα σε Μπόχουμ και Στουτγκάρδη, δεν πανηγύρισε κανείς. Το τελικό 0-0 διατήρησε και τις δύο ομάδες στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού...
randomness