Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

33χρονος Γάλλος χαστούκισε 16χρονη μαθήτρια Λυκείου της Λαμίας σε πλοίο που ερχόταν από την Ιταλία

Στη σύλληψη ενός 33χρονου υπηκόου Γαλλίας προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής (6/4) στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, καθώς φέρεται να χαστούκισε μια 16χρονη μαθήτρια Λυκείου της Λαμίας μέσα σε πλοίο που ερχόταν από την Ιταλία.

Η ανήλικη μαθήτρια συμμετείχε σε επταήμερη σχολική εκδρομή και επέστρεφε με συμμαθητές της όταν, o 33χρονος, φέρεται να ενοχλήθηκε από τη φασαρία και ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε κλωτσιά, με αποτέλεσμα να αντιδράσει βίαια.

Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ για προληπτικές εξετάσεις, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

H Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου: Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, (Κυριακή) στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Ηγουμενίτσας προέβησαν στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού, για παράβαση του άρθρου 312 του Π.Κ. ¨Σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων¨.

Ειδικότερα, εντός ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου προερχόμενο από την Ιταλία με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ο 33χρονος αλλοδαπός επιβάτης χειροδίκησε εναντίον μιας 16χρονης επιβάτιδας, με αποτέλεσμα την πρόκληση σωματικής βλάβης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness