Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αυτοψία στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ρομά στο καταυλισμό της Καμηλόβρυσης

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ρομά στο καταυλισμό της Καμηλόβρυσης συζητήθηκαν σε επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου του Δήμου Λαμιέων ,με επικεφαλή τον Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας Παναγιώτη Στασινό .
Έγινε αυτοψία για τις συνθήκες που επικρατούν και τέθηκε χρονοδιάγραμμα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των οικογενειών που βρίσκονται στο χώρο.
Τα προβλήματα που θα πρέπει αμεσα να επιλυθούν είναι  η εξασφάλιση καθαρού πόσιμου νερού,η αποκατάσταση των παλιών επικίνδυνων ηλεκτρικών εγκαταστάσεων ,η αρωγή για τη προσωρινή στέγαση, η απομάκρυνση και ο καθαρισμός από φερτά υλικά και σκουπίδια, η εύκολη πρόσβαση στον οικισμό με διαμόρφωση του οδοστρώματος και ο συντονισμός για τη μεταφορά περισσότερων παιδιών στα σχολεία . Στόχος της δημοτικής αρχής , σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Στασινό είναι να διευκολυνθούν  περισσότερες οικογένειες να εγκατασταθούν εκεί με ασφάλεια και παράλληλα να απομακρυνθούν από άλλες περιοχές στη Λαμία.

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...
randomness