Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

To δώρο που έκανε η Ντόρα στη Σία Κοσιώνη όταν παντρεύτηκε τον γιό της Κώστα

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η δημοσιογράφος και ο Δήμαρχος Αθηναίων ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 22 Ιουλίου 2ο17, στο Καρπενήσι.

Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Επίσης, η δεξίωση έλαβε χώρα στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, όπου είναι ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε η πεθερά έκανε τότε δώρο στη νύφη ένα οικογενειακό κειμήλιο.

Τι ήταν αυτό;

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που πάνε από γενιά σε γενιά.

Τα ίδια είχε κάνει και στο γάμο της Αλεξίας που ήταν και μια από τις κουμπάρες.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο γυναίκες τρέφουν βαθιά συναισθήματα η μία για την άλλη.

Σε κάθε ευκαιρία εκφράζουν την αγάπη τους και τον σεβασμό τους και στάζουν «μέλι».

Η βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή της μίλησε για την παρουσιάστρια και είπε τα καλύτερα.

Όπως σημείωσε: «Η Σία είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος και ένας πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος που εκπέμπει αγάπη. Βεβαίως είναι και μια καταπληκτική επαγγελματίας. Δεν της έστρωσε κάποιος τη διαδρομή της με ροδοπέταλα. Αγωνίστηκε από πολύ μικρή για να γίνει αυτό που είναι σήμερα επαγγελματικά, χωρίς να θυσιάσει και το δικαίωμά της σε μια προσωπική ζωή».

«Εμείς οι γυναίκες αδικούμε τους εαυτούς μας όταν πιστεύουμε ότι πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στη δουλειά, την καριέρα και την οικογένεια. Είμαστε πολύ πιο δυνατές. Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε λογικές ότι αυτό δεν γίνεται. Στη δική μου τη γενιά οι περισσότερες φίλες μου που ήταν στην πολιτική διεθνώς, αν εξαιρέσεις τη Χίλαρι Κλίντον, δεν έκαναν οικογένεια. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος. Αν δεν έχεις φίλους, αν δεν έχεις οικογένεια, αν δεν νοιάζεσαι για κανέναν, αν κοιτάς μόνο την καριέρα σου, αποκλείεται να είσαι καλός πολιτικός», κατέληξε.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων