Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Καταγγελία του Εμπορικού Συλλόγου Σπερχειάδας: «Οι επαγγελματίες έχουν και το φόβο της διακοπής του ρεύματος!»

Σε ανακοίνωση-καταγγελία ενός περιστατικού που συνέβη προχθές στη Σπερχειάδα, προχώρησε ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας, σημειώνοντας πως οι επαγγελματίες πλέον, εκτός όλων των άλλων αγωνιών τους, ζουν πλέον και με το φόβο της διακοπής του ρεύματος.

Στην καταγγελία του, ο Εμπορικός Σύλλογος σημειώνει πως «εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ πήγε σε κατάστημα με σκοπό τη διακοπή της σύνδεσης ρεύματος λόγω απλήρωτου λογαριασμού, τον οποίο ο επαγγελματίας είχε κανονικά πληρώσει, πράγμα που πιστοποιούσε με την απόδειξη πληρωμής».

Στην ανακοίνωση-καταγγελία του, ο Εμπορικός Σύλλογος Σπερχειάδας, αναφέρει:

«Την Τετάρτη 3/8 στην Σπερχειάδα συνέβη ένα περιστατικό σε επαγγελματία μέλος του Συλλόγου μας που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο ή αναπάντητο.

Ο συνάδελφος σήμερα το πρωί “δέχτηκε” την επίσκεψη εκπροσώπου του ΔΕΔΔΗΕ με σκοπό τη διακοπή της σύνδεσης λόγω απλήρωτου λογαριασμού.

Ο “κύριος” που η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη δεν πτοήθηκε όταν ο συνάδελφος του είπε ότι ο λογαριασμός είναι πληρωμένος και του έδειξε την απόδειξη πληρωμής και τελικά έκοψε το ρεύμα του καταστήματος παρά τις εύλογες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, προς τιμήν του, διέταξε την άμεση επανασύνδεση της σύνδεσης κάτι που έγινε μετά από 40 λεπτά.

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων έχει εκτοξευτεί λόγω της υπερβολικής και άδικης αύξησης του ενεργειακού κόστους, εκτός όλων των άλλων, έρχεται να προστεθεί στις τόσες αγωνίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενοι καθημερινά και ο φόβος της διακοπής ρεύματος.  

Εμείς ως ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ δηλώνουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές, σαν αυτήν ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση ανεκτές.  ΔΕΝ θα μένουν αναπάντητες και θέλουμε να γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι μέλη ότι θα είμαστε στο πλευρό τους αν και όποτε μας χρειαστούν.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ».

 

 

    

 

Απόψεις

randomness