Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μήνυμα Xρήστου Σταικούρα για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστημιακά ιδρύματα

 

 

 

 

 

Η ζωή είναι ένα αγώνισμα μακράς διάρκειας, με πολλές ευκαιρίες σημειώνει στο μηνυμά του ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας συγχαίροντας τους επιτυχόντες μαθητές στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και ευχόμενος καλή δύναμη σε αυτούς που δεν είχαν το επιθυμητό αποτελεσμα .

''Η Κυβέρνηση, με σεβασμό τόσο στην αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη για τον βέλτιστο προγραμματισμό τους, ανακοίνωσε σήμερα – αντί για το τέλος Αυγούστου - τις βάσεις εισαγωγών στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές που επέλεξαν.

Όλοι αναγνωρίζουμε τους κόπους τους και τις επίπονες προσπάθειές τους για την επίτευξη του στόχου τους, ειδικά μέσα από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία.

Σήμερα, η προσήλωση και η συνέπειά τους δικαιώνονται και σηματοδοτείται το ξεκίνημα μια νέας, δημιουργικής περιόδου της ζωής τους με νέες προοπτικές για την επιστημονική τους κατάρτιση και την μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία και κοινωνική τους εξέλιξη.

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να συγχαρώ επίσης γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς, για τη στήριξη που παρείχαν στους μαθητές, συνδράμοντας καθοριστικά στην επιτυχία του στόχου που ήθελαν να εκπληρώσουν.

Απευθυνόμενος στους μαθητές που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα φέτος, εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στην πορεία που θα χαράξουν, για να πετύχουν τους νέους τους στόχους. Η ζωή είναι ένα αγώνισμα μακράς διάρκειας, με πολλές ευκαιρίες''.

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness