Ο Φάνης Σπανός συναντήθηκε με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Λαμίας
Mε τη Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λαμίας, συναντήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός συνοδευόμενος από τον πρώην Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Κατσικονούρη και από άλλους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας”.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προσπάθεια αναβάθμισης του εργασιακού χώρου και προβλήματα του Νοσοκομείου Λαμίας.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής (ανάγκη βελτίωσης του περιβάλλοντος χώρου - χώροι στάθμευσης - δημιουργία παιδικού σταθμού), τα προβλήματα έλλειψης εξειδικευμένου μόνιμου προσωπικού, την ανάγκη δημιουργίας πρόσθετων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας αστικού τύπου καθώς και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει το Νοσοκομείο Λαμίας, να παίξει σημαίνοντα ρόλο στην ανάπτυξη του τόπου μας.