Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Γιάννης Οικονόμου συναντήθηκε με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας είχε στο γραφείο του ο υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργώ κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου . Ο κ. Οικονόμου είχε μια  εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου των εμπόρων της Λαμίας , μια συζήτηση  που δεν έμεινε μόνο στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά επικεντρώθηκε στις δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης της περιοχής .
 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε εξαιρετικά ελπιδοφόρο  το γεγονός ότι ''νέοι άνθρωποι, διακεκριμένοι έμποροι της πόλης μας, αναλαμβάνουν την ευθύνη αναγέννησης του Εμπορικού Συλλόγου έτσι ώστε να γίνει όχημα ανάπτυξης'' και δήλωσε οτι θα είναι στο πλευρό τους στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής .
 
Οπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου ''η Λαμία  διαθέτει όλα εκείνα τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά που μπορούν να την καταστήσουν ένα σημαντικό πόλο έλξης στην καρδιά της Κεντρικής Ελλάδας''.
 
Ο κόσμος της αγοράς, οι άνθρωποι της προκοπής, πάρά το ομολογουμένως ταραγμένο διεθνές περιβάλλον, δεν το βάζουν κάτω, υπογράμμισε και πρόσθεσε οτι η Λαμία , χρειάζεται ένα τοπικό ολιστικό σχέδιο, που θα καλύπτει κάθε πλευρά της τοπικής ζωής σε όλο το Νομό. Ένα σχέδιο που θα λαμβάνει υπόψη του τη διάσταση του δημογραφικού προβλήματος και δεν θα μένει στο σήμερα, αλλά θα στοχεύει στο αύριο.
 
''Η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και η εξασφάλιση ενός καλύτερου βιοτικού επιπέδου για όλους αποτελεί πάγια δέσμευση τηςκυβερνησής μας , τόνισε ο κ. Οικονόμου .