Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Στερεάς από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας και τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας, των  Σωματείων της ΛΑΡΚΟ και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των περιοχών που δραστηριοποιείται η ΛΑΡΚΟ.

Oι εξκπρόσωποι του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας με επικεφαλής την πρόεδρο Σοφία Ανεστοπούλου ,μετέφεραν για μία ακόμη φορά στον Περιφερειάρχη την απόγνωση στην οποία εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν περιέλθει οι 1200 εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο. ''Παρά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις που έχουν γίνει έως σήμερα, οι εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει καμία διασφάλιση σε ότι αφορά τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και τις θέσεις εργασίας'' υπογράμμισαν οι συνδικαλιστές  . 

Συγχρόνως,οπως ανέφεραν  όλο το προηγούμενο διάστημα το εργοστάσιο είναι εγκαταλελειμμένο και δεν υπάρχουν τα προβλεπόμενα μέτρα υγείας και ασφάλειας, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να παίζουν καθημερινά τη ζωή τους κορώνα γράμματα, οπως χαρακτηριστικά σημείωσαν .

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να οργανώσει μια συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων και με τους αρμόδιους Υπουργούς παρουσία και του Μαξίμου, ώστε οι εργαζόμενοι να πάρουν απαντήσεις για το μέλλον του εργοστασίου . 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.