Στο Τροβάτο Ευρυτανίας η διαδημοτική συνάντηση των Δημάρχων Αγράφων - Αργιθέας - Λίμνης Πλαστήρα
Στο Τροβάτο, στο βορειότερο άκρο της Ευρυτανίας, έγινε η Διαδημοτική Συνάντηση των Δημάρχων Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη, Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου και Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνου, παρουσία αντιδημάρχων και στελεχών των τριών Δήμων.
Η ατζέντα των θεμάτων ήταν οι αναπτυξιακοί στόχοι της Διαδημοτικής Συνεργασίας με νέους αναβαθμισμένους στόχους, όπως προκύπτουν από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων, το οποίο εξήγγειλε ο πρωθυπουργός τον Οκτώβριο στο Ανθηρό.
Οι δήμαρχοι συμφώνησαν να διεκδικήσουν άμεση απορρόφηση των 90 εκ ευρώ ευρώ μέσα από την υλοποίηση του ΕΑΠΑ, προτάσσοντας έργα διαδημοτικής σημασίας με αναπτυξιακό χαρακτήρα.
Όπως τονίζουν στην κοινή ανακοίνωσή τους “πρόκειται για ιστορική ευκαιρία, η οποία δεν πρέπει να χαθεί, αλλά να αποτελέσει την αφετηρία ανάπτυξης των κοινοτήτων μας”.
Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο του Σαββάτου 14 - Κυριακής 15 Ιανουαρίου.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

