Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σύγκρουση μηχανής του ΟΣΕ με αμαξοστοιχία στη Λιβαδειά

Αδιευκρίνιστες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε και το σιδηροδρομικό ατύχημα μεταξύ Λιβαδειάς και Τιθορέας, όταν μία μηχανή του ΟΣΕ έπεσε πάνω σε ένα βαγόνι αμαξοστοιχίας.

Η αμαξοστοιχία είχε ακινητοποιηθεί κοντά στο σταθμό της Δαύλειας ανάμεσα στη Λιβαδειά και την Τιθορέα λόγω της κακοκαιρίας.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μία μηχανή του ΟΣΕ από το σταθμό της Οινόης κλήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες και να αποκολλήσει το τρένο και να το μεταφέρει και πάλι στο σταθμό της Λιβαδειάς.  

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τη στιγμή που προσπαθούσαν να προσχωρήσουν τη μηχανή στην αμαξοστοιχία προσέκρουσε στο βαγόνι με αποτέλεσμα ένας εργαζόμενος και ο μηχανοδηγός να τραυματιστούν, ενω τραυματίες είναι και επιβάτες του βαγονιού.

Στην περιοχή έσπευσαν Πυροσβέστες από τη Λιβαδειά αλλά και την Αμφίκλεια, όπως επίσης και μία ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από την πόλη της Λαμίας.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, στο Νοσοκομείο Λαμίας και στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί σε ξενοδοχεία όπου διανυκτέρευσαν.

 

 

 

    

 

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness